Djavi, dagboek

Djavi's dagboek


Toen Djavi hier kwam wonen, ben ik een dagboek voor en over hem begonnen. Gelukkig nam hij na enige tijd de pen over en begon zelf zijn avonturen te noteren. Ze zijn per week bij elkaar geplakt. Veel plezier met lezen.

Tags:

Week 11 D

Zondag 18 september 2005.
Al een hele week niets in m'n dagboek geschreven. Er viel ook weinig te melden. Elke dag als m'n mens thuis kwam, mochten we naar buiten. Maar het is buiten al snel koud en kil en nat. Daarom zijn we steeds al vlug weer binnen. Als m'n mens ons binnen ziet liggen, gaat ze het raam dicht doen. Dat scheelt natuurlijk wel in de kou, maar we kunnen er dan ook niet nog even uit voor een frisse neus.

Tags:

Week 10 D

Woensdag 7 september 2005.
Toen m'n mens thuis kwam, mochten we meteen de tuin in. De zon scheen een beetje, 't was niet zo warm, 't was eigenlijk wel lekker. Even stevig met m'n mens geknuffeld en daarna lekker in de tuin gaan liggen. Zohra kwam langs, we hebben even geneusd. Daarna begon ze me te wassen en dat vond ik wel tof. Alleen begon ze al vrij snel aan m'n oren en daar hou ik niet van, dus heb ik ze plat gevouwen. Zohra af.

Tags:

Week 9 D

Zaterdag 3 september 2005.
Vandaag kwam de broer van m'n mens op bezoek. Toen hij was gaan zitten, ben ik op z'n schoot gesprongen om gedag te zeggen. Hij was daar erg verbaasd over. Ik bleek dat de vorige keer niet te kunnen. Ik ben bij 'm op schoot gaan liggen en heb even aan z'n vel gesnuffeld. Dat rook wel interessant, dus ben ik lekker aan z'n arm gaan likken. Eerst moest hij daar een beetje om lachen, maar algauw zat hij te piepen dat het zeer deed. Aansteller.

Tags:

Week 8 D

Zondag 28 augustus 2005.
Lieve mam,

Ik moet je al een hele poos schrijven, maar ik vergeet het steeds. Nu is m'n mens daar weer over aan het mopperen, dus begin ik maar.
Ik woon nu al een tijdje hier bij m'n mens en een troep andere katten. M'n broer Robbyn vond het eerst helemaal niet leuk dat ik er was, maar nu zijn we dikke vrienden. We stoeien, spelen en slapen samen. Met de rest speel ik bijna nooit, want die willen niet.

Tags:

Week 7 D

Zondag 21 augustus 2005.
Vanmorgen eens toegekeken of m'n mens de bakken wel goed schoonmaakte. Dat bleek het geval. Ze heeft zelfs de hoeveelheid grit weer aangevuld tot er een superdikke laag in de bak zat. Geweldig! Daarna geloofde ik het wel en ben buiten gaan spelen.

Tags:

Week 6 D

Zondag 14 augustus 2005.
Vanmorgen m'n mens weer gewekt door op haar oor te gaan liggen ronken. Ik vond dat ze wel lang genoeg geslapen had. Zohra had ook al een tijdje geprobeerd haar te wekken, maar zonder veel succes. Toen ze eindelijk haar ogen open deed, ben ik vlak bij d'r gaan zitten en heb haar eens stevig verteld dat ik vond dat ze vandaag de hele dag moest thuis blijven.

Tags:

Week 5 D

Zaterdag 6 augustus 2005.
's Middags kwam m'n mens thuis en we mochten niet eens naar haar toe. Ze sleepte dingen naar boven en rommelde daar behoorlijk. Toen ze weer beneden kwam, mochten we eindelijk door de deur. Rob en ik waren hartstikke nieuwsgierig en zijn meteen naar boven gerend. M'n mens kwam ons achterna.

Tags:

Week 4 D

Zaterdag 30 juli 2005.
Vandaag begon ik wel lekker. Gewoon gegeten en even buiten gespeeld. Toen m'n mens wegging, lag ik te slapen en hoefde geen snoepje. Een paar uur later kwam ze weer thuis en lag ik nog steeds te slapen. Ze gaf me een paar aaitjes en liet me lekker liggen.

Tags:

Week 3 D

Zatergag 23 juli 2005.
Vanmorgen ging m'n mens alweer weg.Gelukkig niet zo lang. Toen ze thuis kwam heeft ze het raam weer open gedaan, maar ik vond het te koud en ben binnen gebleven.

Tags: